Monday, July 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

24 Iunie – Ziua Universala a Iei la Medias

By on 19 iunie 2013 0 1227 Views

Asociatia Culturala Medias Cetate Seculara – www.medias-cetateseculara.ro, I Love Mediaş – www.ilovemedias.ro, Iniţiativa pentru Mediaş – www.pentrumedias.ro invita mediesenii la celebrarea IEI traditionale, un simbol al identitatii si creativitatii spatiului romanesc.

Evenimentul va avea loc Luni, 24 Iunie la Hanul Greweln, incepand cu ora 15:00, iar invitati speciali sunt Trupa Arhaic si grupul Motto.

Cum sărbătorim Ziua Universală a Iei

Ne îmbrăcăm în IE sau cămaşă tradiţională românească albă, ne fotografiem şi încărcăm pozele pe pagina de Facebook. Cea mai reprezentativă imagine o punem ca fotografie de profil, specificând locul prin butonul de locaţie, care există la fiecare imagine. Această fotografie trebuie postată apoi pe pagina de Facebook La Blouse Roumaine, unde va exista o aplicaţie prin care se vor putea vizualiza toate pozele de pe mapamond, îmbrăcând pentru o zi planeta în ie.

via La Blouse Roumaine
https://www.facebook.com/LaBlouseRoumaine10

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.