Wednesday, May 22, 2024

10 motive sa cumperi Zeopur

By on 12 martie 2013 5 4605 Views

Mi-a placut cum au pus problema cei de la Plantina pentru a va convinge sa testati Zeopur si am ales 10 motive, cele mai importante dupa parerea mea, sa vi le prezint mai jos :

 1. Este 100% natural
 2. Are o compozitie unica in Romania
 3. Este un detoxifiant puternic, un ajutor excelent la arderea grasimilor si scaderea glicemiei, dar si un excelent antiviral, antioxidant si imunomodulator;
 4. Este usor de folosit, iar efectele sunt imediate, prin starea de bine pe care o confera, si profunde – prin curatarea si intarirea organismului
 5. Are un pret decent, mult sub alte produse de detoxifiere din piata
 6. Curata ficatul, vezica biliara si rinichii, elibereaza colonul de toxine – unul dintre cele mai expuse organe din organism – depozitarul “gunoiului” pe care il atragem in noi prin mancare, lichide si respiratie.
 1. Elimina metalele grele din organism – plumbul, manganul, mercurul, cadmiul, platina, etc. – care ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor.
 2. Este o arma eficienta pentru slabire, caci ceaiul verde mareste viteza de ardere a caloriilor din corp
 3. Are rezultate foarte bune impotriva ulcerului gastric, ajuta la normalizarea secretiilor digestive, are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul
 4. Elimina pesticidele intrate in organism prin intermediul alimentelor, substante chimice care scad imunitatea si cresc riscul de producere a tumorilor.

Comanda se face aici, iar costul unui pachet este de 79 lei si scade pe masura ce achizitionati mai multe cutii.

Next Post

Se cauta purtator de … pantofi !

17 martie 2013 0
5 Comments
 • Costea Emil 11 ani ago

  Mie nu mi se pare ceva clar! Pe prospect nu scrie modul de folosire! Iar pe cutie scrie 3 pe zi, dimineata cu o jumatate de ora inainte de masa!, Iar 12 Plante au formatul capsulei ca si zeopur! Eu cred ca sunt facute toate la un loc. Doar ca sunt bagate in cutii diferite!! Asa ca nu am curajul sa le iau! Chiar daca am dat bani pe iele! Multa sanatate pt. cine are curajul sa le ia!

 • Angela-Mia Rosu 11 ani ago

  Am cumparat zeopur si cele 12 plante pentru o perioada de 4 luni.La telefon cand am fost contactata am fost intrebata cu ce sufar.Am spus ca am diabet , am probleme cardiace, hidronefroza.Cand am primit aceste pastile am citit in instructiuni ca acest zeopur contine si ceai verde,nu stiu de ce s-a facut aceasta combinatie,deoarece dupa 2 saptamani de cand le folosesc tensiunea imi creste foarte tare si nu ma simt bine deloc.Dl.Costea cred ca are dreptate pe cutie scrie ca produsul nu previne , nu vindeca nu trateaza, atunci, ce face, ne omoara ? Eu voi duce aceste pastile la un laborator. Am dat 300 de lei si nu vreau sa dau pensia pe ceva ce nu face bine. Rog SC.Iconica care mi-a trimis produsele sa ma contacteze neaparat.

 • Costi 11 ani ago

  La 1 an dupa ce d-na Angela-Maria a dus(poate)pastilele la laborator,am fi curiosi sa stim rezultatul testelor.Se poate?

 • Lupu Gabi 11 ani ago

  aceste pastile sunt o porcarie ,sa ia banii la oameni am luat si ieu si nu isi faceau nici un efect mai tare mam constipat si am renuntat la ele

 • Geanina Geanina 11 ani ago

  Nu stiu de ce tot spuneti ca nu va ajutat sau ca nu sunt bune, eu am folosit si folosesc de un an efectul este garantat. nu trebuie sa descurajati ceva ce este adevarat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.