Sunday, April 14, 2024

Se cauta purtator de … pantofi !

By on 17 martie 2013 0 1636 Views

Singura ocupatie pe care o cunosc care sa contina cuvantul “purtator”, e cea de purtator de cuvant. Ar mai fi cea de purtator de vina, pe care o are orice barbat intr-o relatie, dar aceasta nu este recunoscuta oficial.  Insa cei de la Leofex.ro au lansat o campanie foarte interesanta cu ocazia lansarii noii colecții primavara-vara 2013. Vor angaja 20 de persoane care sa le testeze produsele si sa le ofere feedback. Mai multe detalii despre cum poti fi purtator de pantofi aici.

Daca nu stiati, compania Leofex Prod activeaza in domeniul productiei si comercializarii incaltamintei inca din 1999 iar produsele lor le puteti gasi in peste 200 de magazine din tara si in 4 magazine proprii in Oradea.

Ideea de a angaja purtatori de papuci/shoe-tester mi se pare excelenta. Arata deschiderea fata de clienti si  increderea in marca proprie.  Oamenii sunt foarte subiectivi si compania isi asuma un risc, dar faptul ca sunt siguri de calitatea produselor cred ca i-au determinat sa lanseze campania fara retineri.

Eu am mai fost purtatori de ochelari, deci am experienta.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.