Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Weekendul acesta AJTS va invita la drumetie

By on 29 septembrie 2015 0 1266 Views

In cadrul Zilelor Culturale al Judetului Sibiu, Asociatia Judeteana de Turism Sibiu si Serviciul Public Salvamont va invita la drumetie pe Valea Doamnei pe traseul Bâlea Cascadă (1234 m), continuă pe Valea Doamnei, spre Şaua Domnei, Vf. Paltinu (2399), Şaua Capra până la Bâlea Lac (2034 m).

Traseul are o dificultate medie spre avansată, durata drumeției este de aproximativ 7 ore, iar echipamentul adecvat este obligatoriu – bocanci, hanorac, pelerină de ploaie, apă și alimente. Plecarea are loc la ora 08:00 din parcarea Sălii Thalia Sibiu, cu întoarcere la ora 19:00. Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere la adresa office@sibiu-turism.ro.

ajts plimbare

Duminică, la căminul cultural din Cârţişoara, vă puteţi delecta la spectacolul folcloric susţinut de ansamblul profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului” şi soliştii Viorica Telcean, Răzvan Năstăsescu, Alina Pinca, Mariana Anghel şi de formaţia de dansuri populare „Bujorei de Bâlea”.

Mai multe informații despre întregul program al Zilelor Culturale ale Județului Sibiu găsiţi pe www.sibiu-turism.ro. Fiți la curent cu ultimele noutăți accesând pagina de Facebook www.facebook.com/SibiuTourism.

  Sibiu
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.