Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Videochat-ul, un subiect tabu ?

By on 20 mai 2014 0 1303 Views

Discutam zilele trecute cu un prieten referitor la diferite afaceri si la mentalitatea antreprenorilor romani de a face bani peste noapte, de a amortiza investitiile in cateva luni. Una dintre afacerile care produce imediat si despre care stim ca exista in jurul nostru, dar e foarte discreta, e videochat-ul. Un subiect tabu, dar o ocupatie care aduce venituri importante tinerelor care se avanta in aceasta ocupatie. Sunt studiouri de videochat care ofera conditii de maxima discretie, securitate, bonusuri si posibilitatea de a opta pentru videochat non-adult. Sa fim sobrii, femeile inteligente apeleaza la sex appeal in mai toate domeniile, de la  vanzari si publicitate pana in campaniile electorale. Daca este etic sau nu, normal sau nu, aici intram in alta discutie.

funkNu pot condamna folosirea atuurilor pe care le ai pentru a obtine ce-ti doresti. Pot condamna adulterul, destrabalarea si pornografia, insa nu videochat-ul non-adult, bineinteles cel care este corect fata de cel care il practica si cel care il consuma. In mod evident, sunt generatii care nu o sa accepte niciodata aceasta ocupatie. Generatia pentru care sexul in general este un subiect tabu.

O tanara poate castiga intre 500 si 1200 de euro lunar din aceasta activitate. Poate fi o rampa de lansare, pentru ca frumusetea nu dureaza o vesnicie. Alte avantaje, oferite de RosseStudio, de exemplu, sunt:

– legalitatea, este 100% legal, cu contract de colaborare/munca conform legii,

– confidentialitate si discretie, se poate opta pentru portaluri din afara tarii sau se pot bana anumite tari sau regiuni

– aparatura de ultima generatie, suport tehnic

– traineri de specialitate, initiere, mentorat

– plata punctuala si la timp a salariilor, in sistem lunar, bilunar sau saptamanal

– concursuri tematice si bonusari periodice

Ce ii trebuie unei tinere pentru a practica aceasta ocupatie ?

Cateva din calitatile de care are nevoie o tanara pentru a practica videochat-ul sunt:

– limba engleza la nivel conversational

– creativitate in gandire, fire deschisa si comunicativa

– prezenta placuta si agreabila

– seriozitate si confidentialitate

– sa fie provocatoare, nu doar fizic, ci si ceea ce exprima.

Dezvoltarea permanenta a tehnologiei, a dus si la dezvoltarea acestei industrii. Tineti minte telefoanele 89-89-etc? Acum vorbim de videochat 3D si alte tehnologii de varf.

In principiu sunt de acord cu aceasta activitate, nu mi se pare cea mai crestineasca si nici nu-mi imaginez care ar fi reactia mea daca (eventuala) fiica mea ar vrea sa practice acest job. Probabil ca n-as fi incantat si nici de acord, dar industria in sine nu o pot blama si nici nega existenta.
Voi ce parere aveti despre videochat ?
Next Post

Scoala de dans Arthur Murray

23 mai 2014 2
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.