Monday, June 24, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Unde sa te muti in Sibiu

By on 31 martie 2015 1 2604 Views

Sibiul a devenit, in ultimii ani, nu numai o atractie turistica importanta ci si un oras “bun de locuit”.  Amplasarea geografica deosebita, apropiata de muntii Fagaras, dar si multitudinea de evenimente culturale si sportive au contribuit semnificativ la acest lucru. Totodata dezvoltarea mediului de afaceri a dus la cresterea ofertei de locuri de munca. Conform clasamentelor realizat de specialisti, orasul Sibiu se afla in top 10 orase preferate de investitori in Europa. In acest trend cresterea numarului de locuitori ai orasului Sibiu a dus la o crestere a cererii de locuinte, astfel ca cei de la Maurer Imobiliare dezvolta un proiect interesant – Avantgarden Sibiu.

avangarden-sibiu

Dupa ce au construit si finaliat 1670 de apartamente la Brasov, intr-o perioada de criza in care cei mai multi dezvoltatori au disparut, profesionistii de la  Maurer  Imobiliare construiesc Avangarden Sibiu – un proiect dezvoltat pe 10 hectare si situat aproape de Promenada Mall. Deja s-au finalizat si predat 90 de unitati in toamna anului trecut si urmeaza alte 90 pana in aceasta vara. Din 2013, pana in prezent au fost vandute peste 227 apartamente, inca din stadiul de proiect.

Ce ii recomanda si de ce Maurer Imobiliare este lider de piata in imobiliare?

 

  • Experiență  în domeniul construcțiilor de peste 10 ani, 1700 de locuințe predate până în prezent
  • Siguranța financiară a proiectului – Proiectul Avantgarden3 Sibiu este realizat prin autofinantare, fara ipoteci si rate la banci.
  • Prețuri accesibile, raportul calitate-preț extrem de convenabil – incepand de la 27.000 euro
  • Posibilitati flexibile de plata – rate la dezvoltator, transe, Prima Casa, credit ipotecar
  • Amplasare avantajoasă – in imediata apropiere a centrului comercial Promenada Mall

Mai multe informatii, fotografii, tururi virtuale la www.avantgardensibiu.ro.

 

1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.