Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Cu o un background de business de doar 28 de ani, intr-o economie de piata in permanenta schimbare, cred ca antreprenorii romani au nevoie de stabilitate, au nevoie de sisteme de management si de profesionalizare. Trebuie sa inteleaga ca au nevoie de cunostinte de management, de proceduri si sisteme care sa le usureze munca si viata. Am intalnit nivele incredibile de stres in randul antreprenorilor datorate lipsei de organizare si planificare, inexistenta unei strategii pe termen scurt, mediu si lung si lipsa unui sistem de evaluare clar, concis si simplu.

Cand Razvan Cazanescu a lansat Training-ul Management Fundamentals  m-am bucurat ca in sfarsit exista o resursa, in limba romana, care ofera solutii simple si eficiente, gata de implementat in orice business, pentru o crestere sanatoasa si sustenabila pe termen lung. Am fost in echipa de promovare a acestui training si am intalnit, la multi antreprenori, situatia de mai jos:

Mai precis, unii antreprenori care au accesat acest curs au spus ca ideile sunt foarte bune, inovative, usor de implementat si sunt siguri ca dau rezultate, dar totusi nu au timpul si (mai ales!) nici disciplina de la implementa.

Razvan Cazanescu si Dan Luca s-au adaptat extrem de rapid nevoilor antreprenorilor si au dezvoltat un soft care sa faca implementarea solutiilor de management mult mai usoara si rapida. Este vorba de  softul care iti permite sa delegi, sa masori si sa atingi obiective de business cu doar 15 minute pe zi – nerezonabil.ro.

Dar pentru a afla mai mult detalii despre acest soft, chiar de la Razvan, iti recomand un training gratuit. Acest training transforma cateva lucruri esentiale pentru o afacere:

– Transforma modul in care se formeaza si se conduce o echipa
– Transforma modul in care o companie isi stabileste si isi planifica obiective
– Transforma modul in care se masoara progresul
– Transforma modul in care se fac sedinte si intalniri
– Transforma modul in care un antreprenor conduce si controleaza multiple afaceri
– Transforma modul in care se stabilesc prioritati in echipe si in companie
– Transforma modul in care se mentine motivatia oamenilor
– Transforma modul in care se evalueaza performanta angajatilor, a liderilor si a managerilor
Pentru ca eu am vazut deja acest training online, vreau sa iti spun ca daca stai pana la final, Razvan iti va oferi un training de 8 ore, care a fost vandut cu 1,000€, total gratuit.
Eu am trecut prin acel training si pot sa spun ca este un MBA in 8 ore. Asa ca, asigura-te ca ramai pana la final sa pui mana pe el 🙂
Click pe link sa vezi trainingul online si sa beneficiezi de bonusul promis!
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.