Monday, June 5, 2023

Testeaza sosurile Knorr la Sibiu

By on 10 octombrie 2011 1 1327 Views

“Testeaza-ne! Pasiunea pentru gust e in natura noastra!”  este titlul campaniei Knorr dedicate bucatarilor profesionisti. Turneul culinar al Knorr ajunge maine, 11 Octombrie la Sibiu. Mai multe informatii si cum va puteti inscrie aici. Produse noi, degustari, prezentari…pe scurt, un eveniment la care orice bucatar pasionat ar trebui sa participe !

Compania Knorr a lansat un website dedicat bucatarilor – http://www.knorrpentrubucatari.ro/ – unde puteti afla informatii cu privire la produsele Knorr : gust,continut, retete, produse noi si puteti pune orice fel de intrebari.

In plus, puteti downloada Ghidul Miturilor, cu multe informatii interesante despre productia si dezvoltarea produselor Knorr.

Fie ca este vorba de supe  la plic, fulgi de cartofi, sosuri sau alte condimente pe care le folosesc des atunci cand merg la munte, produsele Knorr au avut intotdeauna o savoare deosebita.

Acest articol face parte din campania Blogal Initiative, dedicata bloggerilor din judetul Sibiu. Participa si tu ! Informatii aici.

“Testeaza-ne! Pasiunea pentru gust e in natura noastra!”

Next Post

Inovatie in bucatarie ?!

11 octombrie 2011 2
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.