Sunday, April 14, 2024

Sportul alb mediesean in Australia

By on 6 februarie 2012 1 1352 Views

Stiti care este sportul alb ? Tenisul de camp! De ce ? Datorita albului imaculat al echipamentului folosit in trecut si al elegantei cu care acest sport se practica. Din pacate, albul imaculat al echipamentelor folosite in trecut a inceput sa se coloreze cu logo-uri si inscrisuri, insa istoria si traditia confera tenisului statutul de sport al elegantei redata de acel alb fara pată din epoca romantica a jocului…

In alta ordine de idei, Stefan Vinti, un tenismen care face cinste Mediasului a participat la 2 turnee internationale in Australia.

Stefan Vinti, impreuna cu antrenorul sau Toni Gaspar, reprezentanti ai Asociatiei Sportive Dafora Tenis, au participat in luna Ianuarie la doua turnee importante de tenis care au avut loc in Australia.
Intre 15-20 Ianuarie 2012 a avut loc turneul de gradul 1 Loy Yang Traralgon International 2012, unde la dublu impreuna cu Filip Peliwo din Canada a ajuns in semifinalele turneului, unde au pierdut in fata castigatorilor turneului, echipa formata din Australianul Nick Kyrgios si sud-africanul Wayne Montgomery.

La cel de-al doilea turneu, Australian Open Junior, desfasurat intre 22 si 28 Ianuarie, turneu Grand Slam, Stefan Vinti a fost acceptat direct pe tabloul principal, datorita clasamentului mondial foarte bun (30 ITF). Turneul de juniori se desfasoara in acelasi timp, pe aceleasi terenuri si in paralel cu cel de seniori, acestia avand ocazia de a-i vedea la antrenament si la meciuri pe cunoscutii Tonga, Nadal, Djokovjci, Sharapova.

  Medias
Next Post

Trupa medieseana Blank in Prohibition

8 februarie 2012 0
1 Comment
  • Mircea Hodarnau 12 ani ago

    Felicitari lui Stefan Vinti si antrenorului sau Toni Gaspar. O performanta notabila pentru sportul mediesean si sa speram ca in viitor sa il vedem pe Stefan si la Roland Garros.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.