Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Spitalul Municipal Mediaș are nevoie de ajutor!

În contextul noului Coronavirus, Asociația Micasasa Connect, susținută de Fundația Comunitară Sibiu, vine în ajutorul Spitalului Municipal din Mediaș prin campania “Un oras pentru un spital”.

După discuții cu reprezentanții spitalului, am clarificat care sunt nevoile prioritare în acest moment, în idea de a de a preveni, detecta și raspunde pandemiei de COVID-19.

Personalul medical este cel mai expus la virus și necesită echipamente de protecție:

• combinezoane, mănuși sterile, măști, ochelari de protecție, viziere, dezinfectanți. Medicii sunt în prima linie și sunt gura noastră de oxigen!
• echipamentele medicale strict obligatorii pentru un pacient critic, care are nevoie de asistare respiratorie și a funcțiilor: Aparat de ventilație mecanică, monitor funcții vitale.
Realitatea este că numărul de cazuri va crește exponențial și este important să ajutăm comunitatea să traverseze cu bine această etapă.

Alături de partenerii noștri, ne resetăm prioritățile și sprijinim Spitalul Municipal din Mediaș, punându-le la dispoziție echipamentele necesare.

Donațiile ajung la Spitalul Municipal din Mediaș sub formă de echipamente și consumabile necesare în lupta cu COVID-19.

Mai multe detalii despre campanie:
https://unoraspentruunspital.ro/

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.