Thursday, May 30, 2024

Spiritul sarbatorilor ne face mai buni!

By on 14 noiembrie 2013 0 2011 Views

Nu stiu altii cum sunt, insa eu iubesc la nebunie sa ofer cadouri persoanelor dragi. Bineinteles, nu pot sa nu recunosc ca, la randul meu, ador sa primesc diferite atentii sau cosuri cadou . Nu conteaza neaparat valoarea cadourilor, ci pur si simplu intentia, faptul ca cineva se gandeste la tine si-ti arata ca, in ciuda zecilor de ani care au trecut, prietenul bun din copilarie nu te-a uitat.

Nu am ales sa scriu despre bucuria de a oferi si de a primi cadouri pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, ci pentru ca mi-am dat seama ca absolut toate magazinele si-au scos din camara ghirlandele, coronitele si toate celelalte decoratiuni si ornamente de Craciun.

Trebuie sa spun ca mi se pare, totusi, mult prea devreme, mai ales ca toata treaba asta a inceput odata cu debutul lunii noiembrie. Din ce in ce mai multe vitrine ne prezinta cele mai noi si in voga instalatii de pom, ornamente din hartie colorata sau globuri de fel si fel de marimi si culori. Mai mult, chiar astazi am aflat ca autoritatile din mai multe orase din tara au inceput deja sa-si impodobeasca strazile cu diferite luminite, care mai de care mai cochete.


Mi se pare ca de la an la an, toata nebunia asta cu pregatirea pentru sarbatorile de iarna incepe din ce in ce mai devreme. Poate este doar parerea mea, insa sper ca nu sunt singura persoana care crede ca exista o doza mare de exagerare in a vedea vitrine decorate in spiritul Craciunului la scurt timp dupa Halloween. In plus, stiu sigur ca nu sunt singurul deranjat de auzul colindelor in noiembrie. Nu ma intelegeti gresit, ador colindele si le ascult in fiecare an atunci cand imi impodobesc bradul de craciun, insa cred ca trebuie ascultate la timpul lor.

Cum imi place sa cred ca sunt o persoana optimista, am incercat sa vad si jumatatea plina a paharului in toata aceasta situatie. Parca oamenii incep si ei, mai devreme, sa fie mai buni si mai darnici. In acest caz, sa tot apara magia sarbatorilor din ce in ce mai timpuriu; sa tot vedem cosuri cadou pline cu bunatati si oameni fericiti!

(articol sponsorizat)

Next Post

Prea devreme batran, prea tarziu intelept

15 noiembrie 2013 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.