Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Specialistii Master Service ofera reparatii masini de spalat Bucuresti

By on 7 noiembrie 2016 0 1338 Views

Când vine vorba de un service pentru masini de spalat, trebuie să ne concentrăm atenția pe cei ce fac de fapt aceste reparatii pentru masinile noastre de spalat. Ce trebuie să știm în general, este că atunci când avem o problemă e nevoie neapărat de specialiști și un service autorizat. Dar există situatii in care persoanele care  au avut nevoie de specialiști în reparatii masini de spalat Bucuresti să nu găsească un service calitativ.

Nu este greu de găsit un service masini de spalat autorizat

Totul ține de cum îl căutați. Pentru că un service bun, acum e foarte ușor de găsit în online, dar întotdeauna încercați să căutați atât păreri bune în online cât și să vedeți dacă există ceva negativ despre ei. Un brand ca Master Service, s-a remarcat prin calitatea serviciilor pe care le-a oferit de-a lungul timpului. Se ocupă de repararea masinilor de spalat de peste 10 ani de zile. Și până acum, conform sondajelor realizate, 96% clienții au fost mulțumiți, iar cel mai bun feedback este că au rămas pe piață de atâția ani.

Pe lângă aceste lucruri, Master Service este acel service de reparatii masini de spalat, care nu merge la client pentru doar  pentru constatare și îi ia banii. Dimpotrivă. Dacă clientul are o problemă, Specialiștii Master Service se deplasează și constată problema fără niciun cost. Iar dacă aceasta are o problemă, atunci primul lucru pe care îl fac este să ia masina de spalat și să o repare într-un timp foarte scurt. În așa fel, încât să nu aștepte nimeni cu zilele.

Nu vă faceți griji de durata reparatiei. Master Service s-au remarcat prin faptul că odată ce au luat masina de spalat la ei in service, durata de reparatie este foarte scurta. Iar asta se intampla pentru ca ei au deja majoritatea pieselor de schimb pentru reparatii pe stoc. Sună tentant, nu-i așa? De fapt, service-urile de mașini de spălat care se respectă ar trebui să țină cont și de acest aspect.

De ce să alegeți Master Service- Reparatii masini de spalat Bucuresti?

  • Deplasarea, constatarea și diagnosticarea se fac gratuit, fără nicio taxă în plus.
  • Se deplasează în minim 30 de minute de la efectuarea apelului sau maxim 3 ore de la efectuarea lui.
  • Oferă reparatii masini de spalat pentru 20 de mărci diferite ale mașinilor de spălat.
  • Oferă garanție până la 24 de luni.
  • Lucrează atât în București, cât și în localitățile din jur.
  • Oferă reparații mașini de spălat în timp util și prețuri eficiente!
  • Master Service este un service masini de spalat recunoscut in Bucuresti.
  • Au peste 10 ani de activitate în reparatii masini de spalat.

Când veți avea nevoie de reparatii masini de spalat Bucuresti, Alegeți Master Service! Service autorizat în repararea masinilor de spălat, cu o experiență de peste 10 ani. Diagnostic precis, sfaturi de folosire și îmbunătățire a mașinii de spălat, plus: oferă garanție de 24 de luni pentru serviciile prestate. Alegeți Master Service, service-ul de masini de spalat autorizat din Bucuresti!

Next Post

Egali in fata votului

10 decembrie 2016 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.