Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Sani-Vet – Cu pasiune pentru animalele de companie

By on 2 martie 2012 2 2382 Views

Cu gandul de a realiza un interviu, pentru o viitoare revista specializata pe vietuitoare de companie, intru in cabinetul dr. Ioan Ganea – Sani-Vet. In sala de asteptare niste tineri cu un pui de Rotweiller.  Sasha, o canisa jucausa face ture de colo colo intre cele trei sali ale cabinetului. Un puiut de Saint Bernard primeste perfuzii datorita unui parvoviroze. E agitatie, unui catelus tocmai i s-a pus un gips, a avut un accident cu un biciclist.

Stam si discutam despre numarul de animale de companie care este in crestere, despre lucurile la care trebuie sa se gandeasca oamenii cand isi aleg companionul necuvantator si anume timpul pe care pot sa-l aloce, banii si temperamentul lor. Discutam si de intretinerea animalelor, cele mai frecvente boli, despre animale de companie in apartament, despre pisici, caini si pesti.

A fost foarte interesant sa-mi petrec aproape doua ore la Sani-Vet Medias si vi-i recomand cu mare caldura. Pasiunea pentru animale se vede de la intrarea in cabinet si pana la iesirea din Pet Shop.

Mai multe detalii mai jos si pe contul de facebook al cabinetului Sani-Vet din Medias, unde puteti gasi si ultimele oferte.

 

Va voi tine la curent unde puteti citi interviul realizat cu dr. Ganea.

Next Post

Rosiile de la Oradea

6 martie 2012 2
2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.