Saturday, June 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Sambata, 24 Octombrie – DogFest la Sibiu

By on 20 octombrie 2015 0 1484 Views

DogFest, un eveniment dedicat iubitorilor de animale organizat in Brasov, Timisoara si Bucuresti vine si la Sibiu in acest weekend. Evenimentul este organizat de Royal Canin in colaborare cu Hornbach Romania, incepand de la ora 11:00, in parcarea magazinului de bricolaj.  Va cuprinde demonstratii de dresaj, traseu de obstacole, concursuri de agilitate si prezentari de rase.

Important de ştiut este că toţi participanţii înscrişi în competiţie vor fi premiaţi de Royal Canin.

„Aşteptăm de fiecare dată cu mult entuziasm DogFest, un eveniment la care ţinem foarte mult și ne bucurăm că-l putem aduce acum în Sibiu, mai aproape de iubitorii de animale.

Proiectul s-a născut în 2012 cu intenția de a oferi proprietarilor de câini din orașe un eveniment aproape de ei, la care să poată participa împreună cu câinele, ca la o sărbătoare,” a spus Andrei Bărăgănescu, Events, PRO & KA Marketing Coordinator la Royal Canin.

Mai multe detalii pe www.royalcanin.ro și pe facebook.com/RoyalCaninRomania, unde există pagina de eveniment: https://www.facebook.com/events/1673869019525639/

Invitatie DogFest Sibiu

  Sibiu
Next Post

Cu bicicleta la scoala, posibil la SIBIU

2 noiembrie 2015 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.