Monday, June 24, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Paine cu pate – Fotografie

By on 20 aprilie 2012 5 2170 Views

Stiti ca ma ocup si cu fotografia comerciala, right ? Daca vreti si voi venituri din fotografia stock intrati aici sa vedeti cum !

Intr-o perioada in care cautam fotografii pentru o eticheta de pate, am constat, ca nu prea sunt imagini pe internet cu felie de paine cu pate, sau o conserva, ceva decorat cu niste legume… Si mi-am propus sa fac eu, pentru ca asa trebuie in fotografia stock sa gasesti oportunitati si sa le fructifici.

Next Post

Fotodocumentar – Munca pe camp

4 mai 2012 4
5 Comments
  • Anamaria Szabo 12 ani ago

    Mie mi s-a facut pofta de cand am vazut titlul, apai dupa ce am vazut si pozele 😀

  • Felicitari pentru nisa gasita 🙂 In materie de imagini as avea doua oberservatii personale: 1)as folosi o sursa de lumina mai mare pentru a mari suprafata de highlights reflectata pe rosii, sau as aduce sursa existenta foarte aproape de subiect (fix in marginea cadrului) daca ar fi posibil – efectul poate fi egal in ambele metode. 2) in cazul pateului si al painii as veni suplimentar cu o lumina “dura” suplimentara concentrata de un grid sau un snoot pentru as scoate in evidenta textura celor doua alimente, caci daca pateul este subiectul pricipal atunci trebuie sa am grija ca atunci cand privesc imaginea, prima oara sa vad pateul si abea ulterior elementele ce-l completeaza. Cu atat mai mult cu cat ai inclus in cadru o culoare extrem de puternica ce te “forteaza” sa privesti prima oara la ea, si anume culoarea rosu. Spor la fotografiat in continuare.

  • Felicitari pentru nisa gasita 🙂 In materie de imagini as avea doua oberservatii personale: 1)as folosi o sursa de lumina mai mare pentru a mari suprafata de highlights reflectata pe rosii, sau as aduce sursa existenta foarte aproape de subiect (fix in marginea cadrului) daca ar fi posibil – efectul poate fi egal in ambele metode. 2) in cazul pateului si al painii as veni suplimentar see you o lumina "dura" suplimentara concentrata de un grid sau un snoot pentru as scoate in evidenta textura celor doua alimente, caci daca pateul este subiectul pricipal atunci trebuie sa am grija ca atunci cand privesc imaginea, prima oara sa vad pateul si abea ulterior elementele ce-l completeaza. See you atat mai mult see you cat ai inclus in cadru o culoare extrem de puternica ce te "forteaza" sa privesti prima oara la ea, si anume culoarea rosu. Spor la fotografiat in continuare.

  • Feri Teglas 12 ani ago

    Pateisto ! 😀

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.