Saturday, June 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14
22 iunie 2019

Oportunitatea momentului – Life Care – pentru tine si cei dragi!

By 0 2569 Views

Cred cu tarie ca in viata toate se intampla cu un motiv si mai cred ca tot ceea ce faci ti se intoarce! Faci bine, primesti bine! Iar viata este o proiectie a gandurilor si faptelor tale. E foarte important cu ce te ocupi si ce faci! De aceea Life Care mi se pare oportunitatea momentului.  De ce?  Pentru ca:

  • ii ajuti pe cei din jurul tau sa-si recapete sau sa-si mentina sanatatea (cel mai important lucru din viata noastra)
  • ii ajuti sa-si schimbe stilul de viata si sa se bucure de libertate
  • ii ajuti sa-si urmeze sau sa-si atinga visele, sa se descopere pe ei insisi

Si facand toate astea ai beneficii financiare importante si beneficii nonfinanciare – oameni recunoscatori, o comunitate alaturi de tine si linistea sufleteasca ca ai facut ceva pentru ceilalti.

Multi dintre noi avem un vis…mai mult sau mai putin ascuns, mai mult sau mai putin constientizat iar acesta poate fi: sa avem o viata sociala mai buna, sa avem o situatie economica mai buna sau o masina noua, sa conducem o echipa, sa avem o libertate mai mare, sa ne simtim impliniti.

Oricare ar fi visul tau, te pot ajuta sa-l indeplinesti. Vino in echipa mea! Daca esti interesat lasa-mi un mesaj pe Whatsapp ( 0744828120), pe Facebook ( https://www.facebook.com/feri.teglas), scrie-mi un e-mail la feri@feriteglas.net si iti dau acces la propria ta afacere avand un sistem complex in spate:

  • Instrumente moderne de lucru ( birou virtual, aplicatie mobila, micro-site, materiale de prezentare, etc)
  • Acces la o comunitate de sustinere si crestere ( traininguri si evenimente organizate de parteneri care au atins deja succesul)
  • Plan de succes cu venituri generoase din formarea unei echipe de distributie ( Director = 1.200 E lunar, Rubin Director = 2.000 E lunar, Diamond Director = 4.000 E lunar, etc )
  • Discount de pana la 50% la cele 500 de produse unice care iti ofera o viata mai buna
  • Acces la programele de stimulare (Program de start rapid, premii cash atingere nivel nou de calificare)
  • Platforma de educatie personala & profesionala de top cu experti in domeniu

 

Te poti inscrie si singur/singura aici apasand butonul INTRA IN ECHIPA MEA, dar te sfatuiesc sa ma contactezi inainte pentru a-ti putea activa cardul bonus sau a-ti arata cum poti primi produse gratis.

 

  Utile
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.