Sunday, April 14, 2024

Utilizarea telefoanelor mobile inteligente conectate la internet a crescut foarte mult în ultima vreme. În 2016, numărul utilizatorilor de smartphone-uri a fost de 2,1 miliarde iar până în 2020 este de așteptat să ajungă la cinci miliarde. Telefoanele inteligente, tabletele, laptopurile, chiar și ceasurile inteligente sunt folosite în fiecare zi pentru a conecta oamenii, pentru a le ușura munca și, mai ales, pentru distractie si petrecerea timpului liber.

Conexiunile la internet devin foarte accesibile în toate țările din întreaga lume cu tehnologii 4G, 5G și rețele fără fir gratuite în aproape toate spațiile publice importante. Folosim tehnologia în fiecare aspect al vieții noastre, de la muncă la distracție, de la  creșterea copiilor la planificarea concediului.

De curand, călătorind cu metroul in Dubai, am văzut câțiva oameni care se jucau faimosul joc “Book of Ra” în timpul călătoriei, făcând timpul să treacă mai ușor. În zilele noastre puteți juca o mulțime de jocuri gratuite on-line. Furnizorii de jocuri s-au adaptat la telefoanele mobile și la tablete, astfel încât vă puteți bucura de jocuri indiferent de locul în care vă aflați: călătorind cu transportul public, plimbându-vă pe plajă sau bucurându-vă de o drumeție pe munți înalți.

Utilizarea jocurilor online vă oferă și posibilitatea de a interacționa cu prietenii. Puteți juca un joc cu vecinul sau cu un prieten (sau mai multi) care se află departe de dvs., într-o
altă țară sau continent. Cu toate acestea, jocurile on-line vă pot aduce noi prieteni și conexiuni, deoarece puteți alege persoane străine cu care să vă jucați. De la jocuri de aventură la jocuri sportive și de cazino, totul este doar un singur clic distanta. Atâta timp cât aveți un dispozitiv conectat la internet, este imposibil să vă plictisiți, puteți să jucați orice jocuri, să discutați cu orice persoană sau să vizionați muzică, emisiuni sau filme. Viața nu a fost niciodată așa de frumoasa!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.