Friday, February 23, 2024

O carte care schimba vieti si transforma organizatii…asa scrie pe coperta acestei carti si dupa ce am parcurs paginile ei, pot spune ca are puterea de a face acest lucru. Cartea te indeamna sa faci un switch, o schimbare in modul de a-i vedea pe ceilalti,  te indeamna la introspectie dar si la o evaluare a tot ceea ce este in jurul tau. Contine idei simple dar uimitoare si profunde, aplicabile atat in viata personala cat si in business si organizatii mari.

Atunci cand ne confruntam cu probleme personale sau organizationale, cautam instinctiv solutii rapide care sa schimbe comportamentele si nu vedem sursa provocarilor recurente: mentalitatea noastra. Si a celorlalti. Practic inainte de a incerca sa schimbam comportamentele, sa luam masuri, trebuie sa ne schimbam mentalitatea. Modul in care privim lucrurile si oamenii din jurul nostru. De acolo porneste schimbarea sustenabila pe termen lung.

Daca crezi ca esti un lider si schimbarea incepe cu tine, iti recomand aceasta carte. Metodele descrise in aceast carte au fost aplicate cu succes atat in organizatii cu mii de angajati cat si in unele mai mici. Poti comanda cartea aici.

PS: Multumim Felix Tataru pentru carte. (a castigat-o Anamaria la Conferinta 6C- Cariera pentru ca a pus o intrebare buna)

1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.