Monday, July 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Magazin on-line specializat pe pompe submersibile

By on 2 iulie 2013 1 1519 Views

Asa cum va spuneam si aici, pompele submersibile sunt utile in exploatarea apelor subterane din fantani si puturi. Apa poate fi utilizata pentru stropitul recoltelor agricole si in diverse alte aplicatii de irigatii. Cele mai cunoscute dispozitive pentru exploatarea apelor subterane sunt pompele submersibile.

Locul ideal de unde va puteti achizitiona o pompa submersibila poate fi chiar un site specializat, asa cum este http://pompa-submersibila.com.ro.

Pompele submersibile pot fi din inox sau plastic de inalta calitate si sunt alcatuite, in general  din :

– motor asincron 

– motor etansat mecanic (cu doua presetupe caramice si camera de ulei)

– condensator inglobat

– termoprotector inglobat

Pentru a alege pompa potrivita trebuie sa fiti atenti la :

a) diametrul pompei, in functie de modul si locul de introducere in fantana/put

b) debitul maxim de apa, se masoara in m3/h si depinde de cata apa aveti nevoie la un moment dat, sau in decursul unui ecart de timp. Pentru cantitati mari de apa v-a trebuit sa alegeti o pompa cu un debit mai ridicat

c) temperatura lichidului pompat, in functie de tipul lichidului si de temperaturile la care poate ajunge, v-a trebuit sa alegeti pompa cea mai potrivita, de obicei cu un marja de eroare de cateva grade ( 5-10)

d) puterea pompei, cu cat este mai puternica cu atat este mai rapida, insa si consumul este mai mare

e) inaltimea de pompare – se refera la cat de adanc se poate instala pompa astfel incat  sa poata avea puterea de a scoate lichidele la suprafata

Pentru apele murdare exista pompe speciale, care se utilizeaza in diverse situatii si in functie de cat de mari sunt impuritatile din lichide.

E exemplu Pompa Economy Drenag 250 se foloseste la la pomparea de lichide poluate cu substante biologice,  lichide cu suspensii uleioase, ape de ploi.  Pompa ape murdare cu flotor vertical sub252 cs se utilizeaza la pomparea de lichide poluate cu substante biologice, lichide cu suspensii uleioase, ape de ploi ( ce nu depasesc continut impuritati 5%),din locuri inguste acolo unde nu este loc pentru pompe ape muradre cu flotor orizontal.

Observati o serie de aplicatii practice ale pompelor submersibile, extrem de utile in dezafectarea unor inundatii, scurgeri cauzate de fisuri ale tevilor, infiltrari si alte probleme de acest gen.

Mai exista si pompe submersibile cu tocator, utile in amenajarea bailor la subsol. De pilda, pompa cu tocator pentru WC are un motor de 400W, dotat cu cutit, este silentioasa, are un filtru de carbon incorporat  si supapa de retinere integrata. De asemenea are posibilitatea de a conecta o toaletă şi două alte dispozitive sanitare (dus, chiuveta, masina de spalat rufe).

Este foarte simplu sa cumparati o pompa submersibila on-line si aveti urmatoarele posibilitati de plata :

  • Virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L
  •    Credit bancar. Clientii firmei noastre pot apela la bancile cu care acestia au legaturi in vederea obtinerii unui credit.
  •    Ramburs. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata in afara Bucurestiului va fi necesar sa achitati valoarea   returului catre  sediul  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L (13.5 RON + 1% din valoarea rambursului). In Bucuresti nu se percep taxe pentru returul rambursului.

Modalitati livrare

  •    Comanda minima este de 100 RON, iar livrarea se face in functie de optiunea clientului, de la depozitul firmei, sau prin serviciul de curierat rapid.

 

  Utile
Next Post

Romgaz iti cere parerea

3 iulie 2013 3
1 Comment
  • Razvan 11 ani ago

    Da, numai bune pentru agricultura romana. Care are nevoie de irigatie. Plus Guvernul poate oferi bani buni pentru modernizare si cumpararea de noi materiale. Pina in 2 milioane de euro.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.