Saturday, June 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Interviu cu Vlad Teodor, castigatorul concursului foto de la Trofeul Dafora

By on 29 august 2012 7 2841 Views

Cu prilejul turneului FRT PRO – Trofeul Dafora , a avut loc un concurs de fotografie la care s-au raliat mai multi fotografi din Medias.  Au fost 5 participanti si am sa vi-i prezint pe rand si pe larg. Primul fotograf, castigatorul premiului cel mare, un abonament la piscina hotelului BinderBubi este Vlad Teodor de la Foto RECORD Studio.

De cand te-ai apucat de fotografie  ?

Vlad Teodor : Provin dintr-o familie de fotografi atat din partea mamei cat si a tatalui. De fotografie mai serios m-am apucat prin liceu iar in facultate am inceput sa lucrez la nivel profesionist ca fotograf de nunti, evenimente si designer publicitar. Pot spune ca lucrez in domeniul fotografiei de 6 ani dar pasiunea o am din copilarie.

Este fotografia doar o pasiune, sau a devenit o afacere?
VT: Pentru inceput am fotografiat din pasiune.Mama a fost pictorita iar tata este inginer. Cumva am mostenit din amandoua iar fotografia pare ca a fost cel mai bun domeniu care sa imbine partea tehnica cu partea estetica. Acum este si o afacere.

Este mai importanta performanta aparatului foto sau creativitatea fotografului?
VT: Este foarte important sa fi talentat iar acest lucru nu il poti decat mosteni.Totusi cei care au vointa pot egala performantele celor talentati pana la un anumit punct dar cealalta categorie va avea tot timpul ceva in plus.Cum este un domeniu tehnico aplicativ ,aparatul isi pune in mare parte amprenta asupra fotografiei.

Cum apreciezi comunitatea fotografilor din Medias? Exista?


VT: Din pacate nu am avut foarte mult contact cu lumea fotografilor din Medias si pot spune ca abia incep sa ii cunosc dar am observat ca este initiativa in acest domeniu si vreau sa spun ca sunt deschis la orice colaborare. Este indicat sa ne cunoastem si sa impartasim din experienta fiecaruia.

Ce proiecte foto mai ai in viitorul apropiat ?

VT: Deocamdata eforturile mele se canalizeaza spre fotografia de produs si eveniment dar orice nou proiect e bine venit.
Multumesc de interviu si as vrea sa ii felicit pe toti participantii la concursul foto.Mult succes in continuare!

7 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.