Tuesday, September 26, 2023

Happy la Medias

By on 20 martie 2014 0 1212 Views

Miercuri, Mediasul s-a alaturat listei oraselor din 89 de tari care au realizat clipuri video pe melodia lui Pharrel Williams. Lista si video-urile tuturor oraselor o gasiti aici.

Felicitari tuturor celor implicati, celor care au filmat, celor care au fost filmati, celor care au contribuit la promovarea intalnirii pentru filmari si a clipului final. E un clip al Mediasului si ma bucur ca in 24 de ore a avut peste 5000 de vizualizari ( ma refer la varianta HQ).

Am vrut sa-l facem mult mai complex, au fost idei cu echipa de baschet si de fotbal, cu mai multe vedete si participanti, cu camera de filmat mai buna, drona etc. A fost foarte greu sa tai mult la montaj si oricum nu m-am incadrat intr-o singura melodie, e un remix. Pentru ca ne-am apucat destul de tarziu si am vrut sa nu iasa din notorietate, l-am facut rapid. S-a filmat cu DSLR-ul meu si cu al Asociatiei Dianthus.

Pana la urma am reusit sa fim Happy si in Medias, ceea ce ma bucura mult. In alta ordine de idei, am pornit pe grupul Medias de pe Facebook un sondaj/lista prin care vreau sa aratam ca, totusi, sunt motive sa fi happy si in Medias. Va rog sa adaugati si voi acolo.

  Medias
Next Post

Explozie de evenimente la Medias

25 martie 2014 3
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.