Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Fotografie pentru companii – seminar foto marca F64.ro

By on 23 ianuarie 2012 0 1393 Views

In mediul de afaceri din Romania, tot mai multe companii isi dau seama ce importanta este imaginea si materialele pe care le folosesc in promovarea afacerii. Plecand de la identitatea vizuala si pana la fotografiile de pe site, catalog si outdoor, oamenii de business incep sa constientizeze ca fara profesionisti in design si fotografie, nu poti ajunge foarte departe.

aparate foto digitale


Pornind de la aceasta premisa va invit sa participati la un seminar cu tema “Fotografia pentru companii” de unde puteti invata ce tip de fotografii se cer, cum sa pregatiti o sesiune foto pentru eveniment si multe alte informatii despre acest business frumos.

Mai multe detalii si inscrieri – http://www.f64.ro/products/description/Fotografie_pentru_companii-seminar_foto-5_02_2012/index.html

Pretul seminarului este de 250 lei.

Eu as vrea sa particip la acest seminar deoarece detin echipament special de studio, sunt fotograf colaborator la mai multe agentii de stock, vreau sa ma dezvolt pe aceasta latura si cred ca va fi o experienta foarte buna !

 

Next Post

Kinetika tine la sanatatea ta !

30 ianuarie 2012 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.