Thursday, May 30, 2024

Exclusiv – zacamant de petrol gasit in Medias

By on 1 aprilie 2013 5 2883 Views

Descoperire incredibila a unui locuitor din Medias. Sapand in curte pentru sadi ceapa si castraveti, M.M. 47 de ani a descoperit un zacamant important de petrol. Dupa estimarile specialistilor, aproximativ 500 tone de petrol se afla in subteran in zona locuintei si terenului.

Medieseanul si-a propus sa-si deschida o rafinarie si sa subventioneze, pentru inceput, utilajele care repara drumurile, apoi sa-si construiasca o benzinarie cu pret redus pentru elevi si pensionari.

Voi ce ati face cu un asemenea zacamant ?

 

  Pamflet
5 Comments
 • Geo Rentzea 11 ani ago

  Săptămâna viitoare, când va semăna castraveții și țelina, am o presimțire că va găsi gaze de șist. Și eu sunt împotriva detecției zăcămintelor naturale cu ajutorul sateliților. Este o metoda mult prea costisitoare și poluantă (face umbră pământului). Mizez pe metodologia tradițională, adică cea cu răsaduri de Mediaș! Jos cu tehnologiile energofage!!!!!

 • Feri Teglas 11 ani ago

  :)))) Jos cu tehnologiile energofage!

 • Cristi 11 ani ago

  A pai eu il cunosc pe M.M. e vecinul meu. Cele 500 tone sunt doar scurgeri de pe terenul meu unde zacamantul este de 46291 tone. Si sa-ti raspund la intrebare: As face FOC :))

 • Cristi 11 ani ago

  Yee!!!! Feri stie:))

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.