Monday, November 28, 2022
17 septembrie 2018

Dubla inaugurare la SN DECO, care e secretul companiei si planurile de viitor

By 1 1755 Views

Vineri, 14 Septembrie 2018 am participat la o dubla inaugurare la compania SN Deco, la #Medias. Sub brandul “Bastion” s-a inaugurat noua facilitate de productie PVC si statia de betoane din aceeasi locatie. Astfel SN Deco Group are in componenta 10 companii cu un numar total de 450 de angajati, peste 1000 de colaboratori la nivel national, furnizori si clienti in Germania, Turcia, Finlanda, Cehia, Suedia, Ucraina, India, Rusia etc.

“SN Deco Group nu s-ar fi putut dezvolta fara un vis, fara o viziune, fara o strategie, fara comunitate, fara munca, fara esecuri, fara succesuri, fara devotamentul echipei! Si as putea continua. Cineva spunea “Vom avea cu adevarat succes doar atunci cand jumatate din timp il vom petrece visand la ce vrem sa facem, iar cealalta jumatate facand ceea ce trebuie facut.” De cele mai multe ori eu ma regasesc in aceste cuvinte, nu doar ca om de afaceri, ci ca fiinta umana care respecta valorile importante ale vietii: corectitudinea, cinstea, omenia, respectul fata de familie.” declaratia domnului UWE DRASER, CEO SNDECO GROUP.

Cheia succesului SN DECO o putem desprinde din discursul domnului Draser:

“Managerul ia decizii, eu am luat decizia de a avea incredere in oameni, in dumneavoastra, cu cei care lucrez in fiecare zi. Vreau sa multumesc tuturor angajatilor care isi desfasoara activitatea zi de zi in cadrul grupului de firme SN DECO, care prin efort si implicarea lor reusesc sa finalizeze tot ceea ce ne propunem sa realizam impreuna.”

Preluarea unei fabrici din Slovenia, inaugurarea noului sediu al Tipo Mediensis si lucrari la cinematograful Medias sunt 3 proiecte importante pentru viitor la SN DECO Group.

 

Mai multe detalii despre firmele din grup puteti gasi aici.

  Noutati
1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.