Tuesday, January 19, 2021

Despre Blogal Initiative

By on 25 ianuarie 2013 6 1600 Views

Despre Blogal Initiative s-a pornit o discutie legata de nemultumirea unei bloggerite, care e pe locul 1 in Campionatul de Blogging si care spune ca e o facatura. Acum, mi se pare foarte amuzant sa auzi asta tocmai de la cea de pe locul 1, pentru ca ar insemna ca e parte din facatura, nu ?  Si as putea sa ma opresc aici…ca de exemplu daca ai vedea pe cine ca mananca cu pofta multe mere si in pauza dintre inghitituri ar spune ca de fapt, merele sunt groaznice, l-ai crede ?

Insa am avut si eu la randul meu dubii : “Iar a castigat asta , care  e prieten cu Chinezu ??! Ia sa vad ce a scris !!” Si dupa ce am citit articolul castigator : “Bah da’ ce bine scrie asta ! Merita frate, respect !” si de atunci am mai citit articolele castigatorilor si m-am convins ca totul e pe bune. Plus ca atunci cand am avut si eu o idee natafleata, am castigat si eu. A castigat si Mircea , asa ca spor la scris si la campanii !

6 Comments
 • Dana 8 ani ago

  Numai la noi se poate asa ceva! Am inceput si eu sa scriu, sunt inscrisa intr-o campanie….sunt pe locul 298, si cu toate astea nu cred ca este o facatura si ca duduia este pe locul 1! Sa renunte daca nu-i convine, urc si eu pe 297! :)))

  • Feri 8 ani ago

   Succes, deci stau bine daca sunt pe aproape 100, ca nici eu n-am prea scris :))

   • Dana 8 ani ago

    Stai super bine :))

   • Dana 8 ani ago

    Mult succes si tie!

 • Ion Girnod 8 ani ago

  Asa e Feri, BlogalInitiative e pe bune tot la fel cum e si Medias Blog Awards al tau! Se pare ca legat de nemultumirea liderei BI, ai citit printre randuri. Ea spunea ca premiile sunt doar pa hartie, ca n-a primit nimic din ce a castigat, iar sejurul in Elvetia n-a fost altceva decat o gluma proasta! Evident ca tu personal n-ai niciun interes sa comentezi negativ despre Chinezu doar el a jurizat o editie a MBA, asa cum ai vrut tu!

 • […] Feri Teglas a scris pe blog. “Acum, mi se pare foarte amuzant sa auzi asta tocmai de la cea de pe locul 1, pentru ca ar insemna ca e parte din facatura, nu ?  Si as putea sa ma opresc aici…ca de exemplu daca ai vedea pe cine ca mananca cu pofta multe mere si in pauza dintre inghitituri ar spune ca de fapt, merele sunt groaznice, l-ai crede ?“, zice el. […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.