Friday, April 19, 2024

Maretia celor care n-au cont pe Facebook

By on 12 mai 2013 8 2896 Views

Unii sau mai precis, majoritatea dintre cei care n-au cont pe Facebook ( caci exista asemenea persoane !) expun in discutiilor lor un fel de mandrie, maretie, referitor la acest subiect. Cum ca ei nu isi pierd timpul cu asemenea ocupatii, nu se expun on-line si prefera viata off-line. Ca si cum Facebook-ul ar fi un drog/boala si ei nu s-ar fi infestat cu ea.  Da, e mult zgomot pe Facebook, multi isi pierd orele si zilele cu Candy Crash si FarmVille sau cu spionarea iubitului/iubitei. Imi place foarte mult parabola care aseamana Internetul/Facebook-ul cu un cutit. Il poti folosi sa tai paine/alimente sa hranesti copii sau il poti folosi pentru a ucide pe cineva. Facebook-ul este o unealta, nu este un drog, nu te obliga nimeni sa te expui sau sa-ti pierzi vremea aiurea.

Aveti alta parere ?

Next Post

Visinele

1 iulie 2013 0
8 Comments
 • Pliante Si Afise 11 ani ago

  10 points

 • Marius Milascon 11 ani ago

  corect 🙂

 • Anamaria Szabo 11 ani ago

  Total de acord!

 • Ioan Ivan 11 ani ago

  Este adevărat că facebook-ul este un instrument prin care îţi asumi unele riscuri şi poate crea dependenţă. "Consumat" în anumiţi parametrii înteţine motivaţia muncii uneori, motivaţia vieţii alteori. Este adevărat că, consumă şi resurse de timp şi până la urmă consumă viaţa. Dar şi cu sexul de exemplu, este la fel. Te tăt abţii, iar de la o anumită vârstă îţi pare rău că ai pierdut "clipele minunate". Aşa că…fiecare lucru are prioritatea pe care il dai.

 • Raluca Naluca 11 ani ago

  ahahahhaaa

 • Corect! 🙂

 • eu 11 ani ago

  Ce-i Feri, te-ai suparat? 😛 normal ca cei ce nu au facebook si nu agreeaza astfel de ocupatii vor spune ca iti pierzi vremea aiurea, acum si pe viitor. Eu cred ca cel mai bine e cate putin din toate, sa nu regreti mai apoi ca ai acordat prea mult din timpul liber doar unui tip de activitate.

  • Feri 11 ani ago

   Nu m-am suparat, doar am constatat ! 😀

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.