Monday, April 15, 2024
24 aprilie 2017

Daca sunt multe pareri inseamna ca ne pasa

By 0 2221 Views

Tragedia din muntii Retezat a starnit multe opinii si controverse. Foarte multe articole in presa (unele total dezinformate si fara minim de profesionalism), foarte multe (si lungi) comentarii in Social Media. Apoi a urmat o alta controversa – de ce fac toti pe expertii si isi dau cu parerea, ca nu se pricep, ca nu cunosc, ca nu stiu ce e in sufletul familiei, ca ar fi frumos sa taca, sa se abtina. Eu zic ca daca sunt asa de multe pareri inseamna ca oamenilor le pasa. Ceea ce e bine, indiferent care ar fi motivul pentru care le pasa. Din avalansa de pareri, opinii si contre sunt sigur ca fiecare a tras cateo concluzie. Inca traim intr-o tara libera si fiecare e liber sa se exprime, la fel cum fiecare e liber sa nu citeasca ce scrie X si Y daca nu are incredere in persoana sau institutia respectiva.

N-am simtit sa-mi dau cu parerea (public) despre subiect iar in momentul in care m-am saturat sa citesc articole si comentarii, am ignorat articolele pe subiect. Chiar daca unii scriu si comenteaza cu ura sau invidie sau fara o minima informare, cred ca suntem destul de inteligenti sa cernem informatiile si sa le folosim doar pe cele utile.

Oricum, e revoltator sa auzi ca mor copii de la jocuri pe telefon cu balene si in avalanse in zona de risc anuntat si sper sa nu se mai intample asa ceva.

  Diverse
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.