Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Cum e cu noul 9% TVA in turism ?!

By on 6 ianuarie 2015 1 1621 Views

In primul rand 9% cota TVA in turism nu e ceva nou. Se aplica 9% TVA la cazare cu mic dejun de cel putin 10 ani. Cei care nu lucrati in domeniu, stiati acest lucru ? Sau va asteptati sa beneficiati de cel putin 10% reducere si la cazare cu mic dejun de la 1 Ianuarie in baza noii masuri fiscale ?

Noul 9% TVA in turism se refera la extinderea cotei si pentru pachete PRESTABILITE si PLATITE LA UN PRET TOTAL, asa cum scrie in O.U.G. 84/2015 pentru completarea OG nr. 58/1998 privind organizarea şi desfăşurarea activităţii de turism în România.  Ce pot contine aceste pachete prestabilite ? Pranz, Cina, Coffee Break, Bauturi, Gustari, Spa, Masaj si alte activitati de agrement. Foarte important este ca aceste servicii de agrement trebuie sa fie “oferite cu mijloace proprii ale structurii de primire turistică”. Deci nu prin colaboratori :).

Cred ca s-a creat deja o confuzie si mai multi actori din industrie s-au grabit sa dea declaratii cu privire la tarife reduse, super oferte s.a.m.d.

 

economie-turism

1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.