Monday, May 20, 2024

Cum a fost la September Medias Blogmeet

By on 22 septembrie 2012 2 1706 Views

15 bloggeri au participat aseara la September Medias Blogmeet in noul local Legend’s de pe str. I.G.Duca nr. 5. Intr-o atmosfera foarte placuta, Cosmin Tataru ne-a povestit experienta calatoriei in SUA, la Data Center-ul companiei la care lucreaza, si a deslusit unele mistere din fotografiile postate pe Facebook ( prietenii stiu care:)). Am vorbit apoi despre Medias Blog Awards foarte pe scurt, Mircea Hodarnau si Ioan Ivan au propus sa facem o categorie noua pentru liceele mediesene, o veche propunere de proiect. Nu stiu cati se vor inscrie si daca un site de liceu este un blog, eu propun sa le dam niste sfaturi sincere…:)

Am discutat si despre festivalul de folk de la Medias, despre cum am putea face lobby la Primaria Medias pentru Luminita Zgabei pentru sediu la Crucea Rosie unde sa depoziteze ajutoare si despre posibilitatea infiintarii unui ONG al bloggerilor. Scopul infiintarii ar fi scrierea de proiecte si obtinerea de finantari. Am lansat propunerea ca cercul bloggerilor sa fie infiintat sub umbrela Dianthus, in sensul sa ii putem ajuta noi sa depuna proiecte ca si structura cu personalitate juridica. Ramane de discutat…

Iudit ne-a propus sa reluam temele saptamanii pentru bloggeri venind si cu ideea temei saptamanii urmatoare, care mie mi se pare foooarte buna : “Viata este frumoasa”.

Imi pare bine ca am fost asa de multi, dar imi pare rau ca au lipsit anumite persoane, se simt ele…:))

Si prin amabilitatea lui Ioan Ivan care a adus statia si chitara, am incheiat cu o seara folk. Multumim gazdelor de la Legend’s si sa ne vedem cu bine in Octombrie. Pana atunci, spor in toate proiectele si mai ales inspiratie pentru articolele de pe blog.

Mai multe fotografii facute de Istvan Bertalan, aici.

  Medias
Next Post

Sambata Ziua Recoltei la Medias

4 octombrie 2012 1
2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.