Sunday, April 14, 2024
27 noiembrie 2017

Clinica stomatologică în care zâmbetul dumneavoastră se află pe mâini bune!

By 3 2702 Views

Se spune că întotdeauna este mai bine să previi decât să tratezi. De aceea, se recomandă să faceți periodic o vizită la medicul stomatolog. Mulți oameni nu țin, însă, cont de acest sfat, fie pentru că au impresia că nu au nicio problemă dentară, fie pentru că le este teamă de stomatolog.

În orice caz, nu de puține ori se întâmplă ca aceștia să ajungă în cabinetul stomatologic atunci când este prea târziu, și să aibă, mai apoi, parte de pierderi mari, atât financiare, cât și de timp.

Dacă respectați regulile de igienă orală și mergeți la controale stomatologice în mod regulat, puteți evita pe termen lung tratamente extrem de costisitoare și intervenții complicate. Cea mai mare rețea de clinici dentare din România este Dent Estet, care oferă serviciile a peste 250 de profesioniști, dintre care 86 sunt specializați în toate ramurile stomatologiei.

De ce Dent Estet?

Așadar, echipa de medici care activează în cadrul Dent Estet oferă soluții adaptate tuturor nevoilor pacienților. Aceștia sunt specializați în diferite arii stomatologice precum:

 • Igienă dentară
 • Estetică facială
 • Chirurgie dentară
 • Ortodonție
 • Parodontologie
 • Implantologie
 • Protetică dentară
 • Endodonție

De altfel, la Dent Estet puteți beneficia de anumite programe special create pentru dumneavoastră. De pildă, Executive Dental Care, conceput pentru pacienții care sunt foarte ocupați și nu au mult timp la dispoziție, dar doresc să aibă un zâmbet frumos. Acesta este ideal și pentru cei care nu pot suporta cu ușurință disconfortul din timpul procedurilor stomatologice.

Un alt exemplu este Sleep Dentristy – un serviciu care cuprinde un ansamblu de tehnici de sedare, recomandate în cazul pacienților care au suferit diverse traume în trecut și se tem de dentist.

Tipuri de sedare pentru cei cu frică de dentist

Inhalosedarea este o procedură care se realizează prin intermediul unui aparat special, Master Flux, și constă în inhalarea de către pacient a unei substanțe cu proprietăți analgezice (protoxid de azot îmbinat cu oxigen) care poartă denumirea de gaz ilariant. În acest fel, pacientul va fi relaxat, scăpând de teamă, și va rămâne conștient, având posibilitatea de a comunica cu echipa medicală.

O altă tehnică utilizată în cazul anumitor proceduri stomatologice este sedarea intravenoasă realizată cu sprijinul medicilor specializați în anestezie, folosind diferite substanțe care diminuează starea de conștiență.

În situațiile în care starea de anxietate a pacientului este severă, când acesta nu reușește să-și controleze mișcările sau când se impun anumite proceduri complexe (cum ar fi implantul dentar), poate fi nevoie chiar și de anestezie generală.

Depistarea cancerului oral

De asemenea, un alt dispozitiv de ultimă generație pe care această clinică dentară îl pune la dispoziția pacienților săi este lampa Saphhire Plus Lesion Detection, prin intermediul căreia se poate efectua Oral Cancer Screening, testul de depistare al cancerului oral.

Această procedură tehnologică avansată, care durează doar trei minute, permite depistarea celulelor pre-canceroase și canceroase chiar din fază incipientă.

Oral Cancer Screening constituie cea mai sigură metodă de prevenție existentă atât la nivel național, cât și internațional, prin intermediul căreia se poate testa cancerul oral.

Datorită sistemelor tehnologice inovatoare pe care le utilizează, dar și a profesionalismului de care dă dovadă echipa de medici specialiști, rețeaua de clinici stomatologice Dent Estet din București poate îndeplini cu succes obiectivele cele mai dificile care vizează recondiționarea, respectiv reconstituirea dinților.

Pentru a uita de teama de a merge la dentist și pentru a evita din timp problemele dentare, puteți vizita DentEstet.ro și puteți solicita o programare.

3 Comments
 • Mariana 6 ani ago

  O clinica foarte buna, mi-a placut cum am fost tratata.

 • Mariana 6 ani ago

  O clinica foarte buna, multumesc pentru pont.

 • Monica 6 ani ago

  O clinica foarte buna, multumesc pentru recomandare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.