Thursday, May 30, 2024

Cetatea Alba-Iulia – O vezi. O Iubesti. N-o uiti !

By on 30 august 2011 5 2244 Views

Despre Alba-Iulia stiam foarte putine lucruri pana la concursul Tag The Flag Sibiu. Nu m-a interesat aproape deloc. Insa la Sibiu i-am cunoscut pe  Marius si pe George din Alba Iulia care ne-au povestit cat de tare e Cetatea Alba-Iulia si de concursul Comoara din Cetate.

Cu putin research pe internet am intrat si pe blogul lui Makavelis.com, blogger din Alba Iulia care a lansat un concurs cu premiu un weekend la Alba-Iulia. Si pentru ca tot mi-am propus sa merg la Alba-Iulia sa vad daca Mihai si George se “laudau” gratuit, am sa incerc sa-i dau 3 idei de promovare a Cetatii Alba Iulia.

1. Prezenta on-line in engleza si germana : titlul articolului meu este titlul site-ului http://cetatealbaiulia.ro/ care  este foarte dragut, insa ii lipsesc traducerile in Engleza si Germana. Este imperioasa si necesara prezentarea in mai multe limbi a cetatii. Apoi inscrierea in directoare web turistice internationale.

2. Colaborarea cu agentii de turism romanesti si mai ales straine. Nu stiu cat de stranse sunt relatiile cu agentiile de turism, cate pachete si modalitati de vizitare sunt, dar cu siguranta va trebui insistat in strangerea relatiilor cu agentiile externe si cu tour-operatorii.

3. Organizare de evenimente : cat mai multe evenimente, festivaluri, concerte, concursuri cu bun gust, organizate anual/lunar cu un public tinta clar stabilit si segmentat.

Makavelis zice in articol ca apreciaza ideile creative si nonconformiste. Probabil ca in fiecare din cele trei de mai sus e impetuos sa fie folosite creativitatea si ingeniozitatea.

Oricum, dupa cum vad eu, lucrurile merg pe drumul cel bun acolo, la Alba Iulia ( Facebook, Twitter etc.)

Next Post

Top 3 Gadget-uri USB – locul 2

31 august 2011 2
5 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.