Monday, July 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Ce poti gasi pe Cora.ro ?

By on 18 februarie 2013 0 1658 Views

Cei de la Cora Hipermarket au lansat un nou site si ne provoaca pe noi bloggerii sa scriem despre el, evident prin Blogal Initiative.

Ce caut eu pe site-ul unui hipermarket :

1. Catalogul cu oferte – inainte de shopping sau cand am vreme, consult cataloagele on-line si fac comparatii.

2. Locuri de munca – cand am inceput sa-mi caut loc de munca, am inceput prin a trimite CV-urile tuturor magazinelor mari din Medias. Si ghici ce ? A doua zi dimineata am fost sunat, am mers la interviu si angajat. Am avut noroc, dar oricum este o modalitate foarte buna si pentru angajator si pentru angajat de a gasit persoana potrivita, respectiv jobul dorit.

3. Promotii/tombole – stim ca retailerii se intrec in tombole, promotii si ofera multe premii. Este o modalitate excelenta de a afla de ele si chiar de a participa on-line.

Un aspect pe care eu il remarc si il apreciez este promovarea si comunicarea in Social Media. Canalele alese de ei sunt Facebook, Youtube, PInterest, Twitter, Google+ si Youtube. Oricum, noul site-ul Cora.ro este, dupa parerea mea, cel mai dinamic si interactiv site de hypermarket. Cel mai tare mi se pare Forumul. Vrute si nevrute acolo, dar ca si comerciant de acest nivel, sa dai mana libera pe un forum, mi se pare un act de curaj nelimitat.

Next Post

Bloggerii mai si citesc

21 februarie 2013 7
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.