Sunday, April 14, 2024

Castigatorii concursului din cadrul Festivalului “Ziua de Maine” Alba-Iulia

By on 24 noiembrie 2014 0 1999 Views

Iata ca au trecut cele 4 zile pline de folk, poezie si teatru la Alba-Iulia. Unul din cele mai importante evenimente ale folkului romanesc, Festivalul Ziua de Maine, editia aniversara cu numarul 10,  a reunit invitati de marca, lansari de carte si teatru alternativ, dar si concursul adresat folkistilor aflat la inceput de drum.  Ieri v-am provocat la un concurs si v-am impartasit prin materiale video evolutia concurentilor pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor.

Juriul, alcatuit din Mihai Cosmin Popescu (președinte), Florin Săsărman, Mihai Boicu, Ioana Bogățan, Daniel Avram, Călin Bulac și Claudiu Marean, a acordat urmatoarele premii:

Premiul I – Laura Todică

Premiul II – Cosmin Mariciuc

Premiul III – Cristian Bordaș și Laura Gașpar

Premiul Special al Consiliului Județean Alba – Icarus

Premiul de Popularitate – Cezara Crețu

Premiul Postului de Radio Reîntregirea din Alba Iulia – Andrei Bauer

Premiul www.folkalba.ro – Karla Cristiana Dăian

Multumesc participantilor la concursul de ieri, prin tragere la sorti castigatoarea volumului “Istoria unui vis – o poveste subiectiva a Cenaclului Flacara” este Madaa. O rog sa-mi trimita datele de contact pe e-mail la feri @ feriteglas.net pentru a-i trimite premiul.

De asemenea felicit intreaga echipa de organizare de la Consiliul Judetean Alba Iulia si le multumesc pentru placerea de a fi blogger oficial.

cover

 

 

 

 

 

Organizatori: Consiliul Județean Alba, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba

Parteneri în organizare:

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Art Café Downtown

Cu sprijinul:

Primăria Municipiului Alba Iulia

Parteneri media: TVR Cluj, Cațavencii, Dilema Veche, Radio România Cluj, Radio Trasilvania, Radio Romantic FM, www.foreverfolk.com

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.