Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Brandul austriac YO sarbatoreste 60 de ani. Tu ce sarbatoresti?

By on 14 martie 2016 0 1660 Views

Cel mai iubit brand austriac de siropuri de fructe implinește anul acesta 60 de ani de la înregistrare. Siropurile YO, pe care le găsiți în toate marile lanțuri de magazine Auchan, Carrefour, Cora și Mega Image sunt rezultatul a peste 60 de ani de experiență și sunt create dupa o formulă originară din regiunea Ybbstal, cunoscută ca fiind zona cu cele mai fertile pamanturi pentru cultivarea fructelor din Austria.

Pentru a îndulci și cele mai pretențioase gusturi, siropurile de fructe YO se găsesc într-o gamă variată de arome-clasice sau fresh. Din gama de siropuri YO clasice fac parte următoarele varietăți: zmeură, fructe de pădure, cireșe, soc, coacăze negre, căpșuni, dar si, fructe Multivitamin – un amestec de fructe exotice, bogate în vitamine și măr cu plante aromatice, un gust care te duce cu gândul la Alpi. Din gama de siropuri YO Fresh fac parte siropul de lămâie și mentă și citrus mix. Dintr-un singur pahar de sirop de fructe YO se pot obține șapte pahare de băutură din fructe.

„Când vine vorba de fructe, producătorii siropurilor YO sunt foarte pretențioși! Aceștia au dezvoltat un sistem de control al calitații fructelor extrem de riguros. Doar cele mai sanatoase si gustoase fructe sunt selectate!” a adăugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

yo
Am primit provocarea de a raspunde la urmatoarea intrebare: “YO sarbatoreste 60 de ani! Tu ce sarbatoresti? In momentul la care scriu acest articol, beau un pahar de suc YO de fructe de padure si o cafea buna si sarbatoresc o noua zi de luni, un nou inceput de saptamana cu noi oportunitati si clipe frumoase.

Tu ce sarbatoresti?

index

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.