Thursday, February 2, 2023

#bloggerilaschimb – episodul 2

By on 10 aprilie 2012 1 1636 Views

Dimineata ne-am trezit apti de munca si am fost repartizati de Andreea catre cele 2 sedii Siemens din Brasov – cladirea Verde – Dept. Healthcare (Tudor si Diana)  si Cladirea Albastra  Dept. Energy, Infrastructure & City (Mircea, Rares si eu).  Unde e departamentul de telefoane si electrocasnice ?  Aflam ca Siemens este o corporatie internationala cu 500.000 de angajati (adica un oras mai mare ca si Clujul care lucreaza doar la Siemens) si ca activitatea este impartita pe mai multe domenii : Healthcare, Energy, Software, IT&C, pe scurt cam tot ce tine de software si automatica.

Despre istoria de peste 160 de ani a Siemens puteti citi aici.

Fiecare dintre noi a fost repartizat la un departament #amzis. Eu am fost la Energy, indrumat de domnul Iulian Stefan, Project Manager & Team leader at SIEMENS PROGRAM AND SYSTEM ENGINEERING, a carui departament se ocupa in prezent de Softul SCADA de la conducta Nord Stream, plus alte proiecte la care se lucreaza in paralel.

Despre Nord Stream in 150 de secunde :

Dupa ce am facut cunostinta cu toata echipa, am avut o discutie foarte interesanta cu Iulian despre studentii si masteranzii care fac internship platit in cadrul Siemens, despre CMMI , management si lucrul in echipa in sectorul de Software, despre Brasov, deplasari in delegatii si mi-a aratat cateva circuite si experimente din departamentul lor.

Bloggeri la schimb este un eveniment Tvdece si Nebuloasa in colaborare cu Siemens Romania si sustinut de: Hotel LevoslavSupporter Pub and Grill , Autonom Rent-a-car si Hotel Ambient.

Next Post

#bloggerilaschimb – episodul 3

10 aprilie 2012 1
1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.