Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Bloggerii, colectarea selectiva si multe premii

By on 29 iunie 2012 4 3040 Views

Colectarea selectiva si reciclarea sunt elemente care o sa ne asigure continuitatea pe planeta noastra minunata, ca oricum o faultam destul prin diversele noastre actiuni.  Nu este o fitza sau o smecherie a secolului, tine de bun simt si de o doza de gandire in ansamblu.

Si atunci salut cu mare respect campania Colecteaza Selectiv a celor de la EcoRom prin care puteti castiga multe premii, incepand de  la pixuri, brichete, rucsacuri, pana la un Ford Ka, dinasta nou si frumos.

Cum puteti castiga ?

Campania se desfasoara la punctele de colectare intre 25 Iunie si 28 Iulie in orasele prezentate aici. Cei care vor duce minim 10 deseuri de ambalaje la punctele de colectare selectiva, vor primi de la promoteri un tichet razuibil si vor putea castiga un premiu instant. Toate tichetele au un cod unic de identificare pe care va trebui sa-l inscrieti pe siteul colecteazaselectiv.ro sau trimite prin SMS la 1899 si intrati in cursa pentru Ford KA, care va fi castigat prin tragere la sorti.

Blogal Initiative sustine aceasta campanie si va invita sa va inscrieti in Comandamentele Judetene 2.0. Comandamentele Judetene 2.0 sunt coordonate de un Inalt Comandament 2.0 de Colectare Selectiva, din care fac parte Andi Moisescu, Florin Grozea, Vlad Petreanu, Cristian Manafu, Bogdan Naumovici, Cristian China-Birta, Marius Matache si Vlad Dulea. Mai multe informatii veti primi pe mail dupa ce va inscrieţi in Comandamentele Judetene 2.0 de colectare selectiva.

Grabiti-va !! Inscrierile pentru a face parte din Comandamentul Judetean 2.0 au loc pana in data de 1 iulie 2012 !

Primii 40 de bloggeri inscrisi in Comandamentele Judetene 2.0 de Colectare Selectiva vor primi câte 1 kit de vacanta: set termos inox+2 cani inox, Frisbee si minge gonflabila pentru plaja, un set de materiale informative cu si despre colectarea selectiva.

Succes !

Next Post

Vrei un termos si 2 cani de inox ?

6 iulie 2012 4
4 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.