Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Biroul perfect

By on 8 iunie 2014 0 1461 Views

Ma tot preocupa in ultima vreme productivitatea. Citesc carti, ma uit la prelegeri, incerc sa asimilez cat mai multe informatii pentru a-mi creste productivitatea. De la time management, la prioritizare, delegarea sarcinilor, evitarea amanarilor pana la mediul de lucru, la birou.

ansamblu birou executive_imSi in articolul acesta ma voi referi la birou si mediul ambient. E foarte important locuri in care iti desfasori activitatea principala, in special partea creativa. E important sa ai confortul necesar. Si cand zic confort ma refer la luminozitate, ambient, temperatura si mobilier. Biroul trebuie sa fie luminos, cu cat mai multa lumina naturala, dar sa-ti asigure conditii optime de desfasurare a activitatii, adica sa nu-ti bata lumina in monitor sau sa-ti vina soarele in ochi. De asemenea temperatura si umiditatea trebuie sa fie confortabile. E greu sa te concentrezi daca e prea frig sau prea cald sau daca umiditatea este prea ridicata. Ambientul conteaza si el foarte mult. In primul rand e recomandat ca in birou sa fie ordine, sa nu fie plin  de hartii, chiar daca tu le stii foarte bine ordinea. De asemenea e recomandat sa ai flori si plante naturale in birou. Pe langa improspatarea aerului asigura si un confort estetic si mental si te ajuta sa te relaxezi. Unii prefera sa aiba in birou si pesti exotici de acvariu pentru efectul de relaxare pe care-l au atunci cand ii privesti.

Un alt lucru foarte important este mobilierul. Aici gama este foarte larga, in functie de preferinte, dimensiunea biroului si modul de organizare. Puteti sa va uitati, ca exemplu la mobilier de birou de la mobshop.ro.

Mie-mi place ansamblul Executive pentru ca ofera si un spatiu dedicat discutiilor directe in doi. Bineinteles ca as pune si o masa de conferinte cu fotolii pentru 4-6 persoane, pentru ca biroul sa fie complet. Si multe flori si plante si un sticker mare de perete care sa ma intrebe “Cat de creativ ai fost azi ?” :).

Ce crezi ca e cel mai important la un birou ?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.