Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Azi ma puteti imprumuta…

By on 8 noiembrie 2011 2 1340 Views

…timp de maxim 40 de minute, in calitate de carte vie in proiectul Biblioteca Vie, implementat de Consiliul Local Al Tinerilor.  Voi fi o carte vie care vorbeste de bloggeri, blogging si in general de internet si Social Media.

Biblioteca Vie  isi propune sa atraga atentia asupra diversitatii in toate formele ei, sa stimuleze dialogul intre oameni. Pentru ca de multe ori diferentele dintre oameni nu sunt valorificate ca fiind resurse, de cele mai multe ori aceste diferente duc la discriminare, suspiciune si respingere.

Azi de la 18-19 si maine de la 18-20 ( programul meu, restul cartilor au altul), alaturi de alte carti vii reprezentate de pompier, jurist, blonda, medic legist preot etc, va astept la Primaria Medias sa ne cunoastem.

Prejudecati despre bloggeri : pierd vremea pe internet, sunt subiectivi si sunt cumparati de companii, au interese obscure si nu genereaza valoare, copiaza continut jurnalistic etc.

2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.