Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Apel: In atentia locuitorilor cartierului Mosnei

By on 31 octombrie 2012 9 3408 Views

UPDATE 2: Am primit urmatorul mesaj pe Facebook de la Maria Gina Toma Feri, conform ultimelor discutii(din aceasta dimineata) purtate cu reprezentantii SC Meditur SA , Medias, incepand de luni, autobuzul va pleca de la Helesteu dimineata la orele 06.15, 07.20, dupa amiaza pleaca din Gura Campului la 14.30, 15.30, cu intoarcere de la Helesteu la 15.05 si 16.05. Va mai fi o cursa care pleaca din Gura Campului seara la 22.30. Va multumim!

Felicitari Meditur pentru implicare !

 

UPDATE 1 : Conform domnului Dan Muntean, caruia ii multumesc pentru comentariu, de prelungirea liniei ar beneficia si o parte din cei 1000 de membrii ai AJVPS Medias, care are sediul la Helesteu.

Niste prieteni care locuiesc in cartierului Mosnei m-au rugat sa informez  cetatenii din zona sa ceara, atunci cand isi fac abonamente le transportul in comun ( Meditur), prelungirea liniei de trafic pana in zona Helesteului. Astfel 25 de familii vor beneficia si ele de transportul in comun atat de necesar in aceasta zona, aflata la o distanta importanta fata de centrul orasului.

Din cate am inteles, daca vor exista minim 20 de abonamente care sa ceara prelungirea liniei se va realiza. Asa ca va rog sa dati mai departe informatia si sa reusim ca toti cei care au nevoie sa beneficieze de transportul in comun.

Multumesc anticipat  🙂

9 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.