Saturday, June 15, 2024

Am circulat cu Meditur – citeste cum a fost

By on 28 septembrie 2015 1 1562 Views

Nu mai stiu cu cine discutam de transportul public din Cluj. Cum mi-l amintesc eu de cand am fost student, parca era ok. Bine, faceai 30 de minute de la Sora pe Memorandumului ( 500 m) dar asta era o problema de trafic. Acuma cica, pentru un turist, e complicat rau. In sensul ca iti iei greu bilet, nu intelegi foarte bine rutele si cum sa ajungi unde iti doresti. De curand, nevoit sa merg dupa masina la service mi-am propus sa merg cu troleul si nu cu taxi, sa vad cum merg treburile la noi la Medias.

De acasa, am coborat pasarela, mi-am luat bilet din statia de la gara de la automat. Mi s-a parut foarte usor si intuitiv sistemul. Apoi am mers in statia de la Pompieri, m-am uitat pe program si urmatoarea masina trebuia sa vina la 11:37. Era 11:32. Mi-am zis “Ia sa vedem cat intarzie!”. La exact 11:37 apare masina in statie, am mers pana la ultima statia, mi-am recuperat masina si asta a fost totul. O experienta placuta, felicitari Meditur Medias!tricketing1

 

  Medias
1 Comment
  • Aniko Mitruly 9 ani ago

    si eu apreciez si iubesc MEDITURul… ceea ce imi lipseste este un ORAR actualizat la capatul liniei T2 din Gura Campului,,, sau cel putin informatii corecte date de soferi…. cand din 15' in 15', cand din 20… Multumesc, Feri, ca imi dai posibilitatea sa-mi scriu off-ul. Oricum, calatoresc cu Meditur, si cand nu este frig nu ma deranjeaza (foarte tare) nici sa astept… valorific timpul: citesc!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.