Tuesday, September 26, 2023

Ajuta Mediasul sa fie Orasul Reciclarii 2014

By on 19 februarie 2014 0 1417 Views

Poate ca la multe aspecte stam prost, ca si oras, dar la capitolul colectare selectiva si deseuri stam exemplar si meritam sa fim numiti Orasul Reciclarii 2014. Daca societatea de salubrizare si-a facut datoria in privinta aceasta cu brio, este randul nostru sa punem umarul si sa colectam selectiv cat mai mult intre 1 Ianuarie si 30 Iunie.

“La prima ediție a competiției, orașul Mediaș a câștigat premiul de excelență la categoria „Luptător”, fiind printre municipalitățile care au colectat separat cele mai multe deșeuri de ambalaje/locuitor. După această reușită, orașul a răspuns pozitiv și celei de-a doua chemări la luptă, alături de alte 31 de municipalități în care Eco-Rom Ambalaje susţine dezvoltarea serviciilor de colectare separată: Arad, Bacău, Brașov, București-Sectoarele 3 și 6, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Iași, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea, Zalău, Bârlad, Brăila, Călăraşi, Constanța, Galaţi, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Ploiești, Slatina, Suceava, Târgu Secuiesc, Vaslui.” spun reprezentantii Eco-Sal S.A. Medias.

La finalul celor 6 luni, câștigătorul va obține titlul de Orașul Reciclării și marele premiu: o zonă eco wi-fi, un spațiu inedit de relaxare, 100% eco și cu acces liber la internet în valoare de 12.000 euro.

860x325-overlayer-site-cu-sigle-mod1

  Medias
Next Post

Curs de fotografie stock

27 februarie 2014 4
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.