Saturday, February 4, 2023

5 Trucuri sa nu-ti ridice masina de pe strada – infografic

By on 28 februarie 2013 5 2402 Views

Despre ridicatul masinilor parcate ilegal  am zis ca mi se pare furt calificat. Daca nu e vorba de o blocare clara a circulatiei care sa afecteze vizibil traficul, firmele si reprezentantii lor ar trebui bagati la zdup. Dar, in realitate, trebuie sa le platesti bani grei pentru a-ti recupera masina.  De aceea mi se pare foarte interesant infograficul de mai sus a celor de la RCA Ieftin, de unde puteti afla lucruri interesante si testate despre cum sa evitati ridicarea masinii. Luna trecuta am asistat in direct la ridicarea unei masini de pe strada in Sibiu. Desi proprietarul s-a intors la timp pentru a-si recupera masina, reprezentantii firmei nu au vrut sa o dea jos de pe platforma. Toata scena a fost filmata si sper ca proprietarul masinii sa fi dat in judecata firma respectiva.

Intre timp, daca tot vorbeam de domeniul auto, va intra in vigoare incepand din 15 Martie noua taxa auto, timbrul de mediu, pe care o puteti calcula aici. Mi se pare foarte misto ca reprezentatii unei uniuni politice care au spus ca vor scoate de tot taxa, ca e aberanta, gasesc acum o modalitate de a o mentine, la fel de discretionar si in bataie de joc fata de noi, locuitorii acestei tari. Bravo Romania !!

5 Comments
 • Laura Do 10 ani ago

  Si cum definesti "blocare clara a circulatiei care sa afecteze vizibil traficul" – cumva in mijlocul intersectiei? Unde nu este permisa parcarea nu se parcheaza. Personal m-am cam saturat sa fac slalom sau sa vad bulevarde intregi cum se blocheaza ( toata lumea incetineste si ocoleste) pentru ca un destept trebuie neaparat sa opreasca in fata magazinului.

 • Bogdan Cosmin 10 ani ago

  bun :)) sa vezi de acum incolo trucu cu cafea pusa frumos pe bord iar masina lasata fix in mijlocul intersectei ( pusa pe avarii ) .

 • Laura Do 10 ani ago

  Site idiot ce ii invata si pe altii cum sa fie si mai nesimtiti fara a plati pentru asta

 • Larisa 10 ani ago

  Interesant

 • Cristi 10 ani ago

  Multe firme care ridica masini fac abuz de cele mai multe ori si ma enerveaza ca nu sunt trasi la raspundere.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.