Sunday, July 14, 2024

Anul acesta, cea mai mare conferinta de Social Media din Romania – Webstock se va desfasura on-line in 8-9 Octombrie 2020. In acest articol iti scriu 5 motive pentru care ar trebui sa participi si tu.

  1. Inveti lucruri noi! Webstock aduce impreuna cei mai cunoscuti si priceputi oameni ai online-ului romanesc, cu scopul de a oferi participantilor know-how valoros, idei noi si sfaturi utile.
  2. Te inspiri de la cei mai buni! Webstock este inspiratie. Este momentul din an in care ramanem cu sufletul la gura cand auzim povestile unor oameni care au avut curajul sa schimbe lucruri, preconceptii si mentalitati.
  3. Intalnesti oamenii care te vor motiva! Chiar daca este un eveniment on-line, poti descoperi oameni noi care fac lucrurile altfel si care te vor motiva in demersurile tale!
  4. Esti in pas cu trendurile din Social Media! Pentru ca a te ajuta sa tii pasul cu schimbarile din online, cea de-a 12-a editie Webstock aduce pe scena oameni care sunt mereu cu un pas in fata trendurilor, specialisti care au anticipat tendintele in social media si care vor oferi participantilor insight-uri utile despre ce este nou, ce va functiona in anul urmator si cum trebuie sa ne adaptam pentru a ramane relevanti.
  5. Esti la curent cu tot ce s-a intamplat in online-ul romanesc. Webstock Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii din online realizate in Romania.

 

Pentru a fi la curent cu ce pregatesc organizatorii, te invit sa urmaresti pagina de Facebook a conferintei si evenimentul de Facebook  si conturile de Twitter si Instagram . Si te asteptam sa fii parte din comunitatea Webstock , daca nu esti deja.

TRIMITE PROPUNERILE TALE PENTRU WEBSTOCK AWARDS 2020

Ca in fiecare an, Webstock Awards premiaza ideile, proiectele si campaniile extraordinare care s-au desfasurat in online in ultimul an. Competitia cuprinde 23 de categorii – cele mai multe de pana acum. Daca stii proiecte care te-au impresionat in ultima vreme si care crezi ca merita cunoscute si apreciate de toata lumea, mai ai timp pana pe 9 septembrie sa  lasi propunerile tale aici .

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.