Monday, May 20, 2024

Ziua Internationala a Muntilor Carpati

By on 26 septembrie 2011 2 1454 Views

Azi, 26 Septembrie 2011, este Ziua Internationala a Muntilor Carpati !

Muntii Carpati, conform strategiei nationale in turism, au fost alesi drept avantajul nostru competitiv in formarea brandului “Romania, explore the Carpathian Garden”. In sfarsit, oamenii din minister si-au dat seama ca Marea Neagra a Romaniei nu este competitiva din punct de vedere al calitatii serviciilor si al arealului natural la nivelul Uniunii Europene. E un pas inainte. Un alt pas inainte ar fi o crestere a preocuparii pentru valorificarea muntilor Carpati, in sensul cresterii accesului, imbunatatirii serviciilor si infrastructurii.

Fara indoiala, muntii Carpati sunt o comoara a tarii noastre, ocupa o treime din teritoriul tarii si in taramul lor traiesc 1350 de specii de plante si animale din care 115 endemice. Carpatii au generat mituri si legende fantastice, regasite în obiceiurile si traditiile celor doua milioane de oameni care vietuiesc in zona montana.


Film preluat de pe Youtube.com – AlexTD86

As fi vrut sa facem niste proiectii la Medias cu aceasta ocazie, insa fiind plecat, o lasam pe mai incolo ! Ne vedem la munte !

  Turism
Next Post

Tunisia se promoveaza prin Social Media

27 septembrie 2011 1
2 Comments
  • […] Vrei o bicicleta ? Posted by Feri on septembrie 26th, 2011 Daca iti place bicicleta din imagine si vrei sa o castigi, participa la concursul organizat de Medias News Blog si Willy Schuster ! Detalii aici. Concurs organizat cu prilejul Zilei Internationale a Muntilor Carpati ! […]

  • Anamaria 13 ani ago

    La multi ani Carpati!!!!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.