Monday, June 24, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Super concurs pentru medieseni – castigi o excursie la munte

By on 11 decembrie 2012 3 1682 Views

Azi e Ziua Internationala a Muntelui si pentru ca vremea de afara te indeamna sa mergi la munte, sa admiri peisajele, sa te plimbi sau sa bei un vin fiert la gura sobei cu persoana iubita, te provoc la concurs ! Simplu, iti ia doar 2 minute sa participi. Completeaza chestionarul de aici si intri direct la tragerea la sorti pentru castigarea premiului.

*Participarea se face completand chestionarul cu click aici

*Datele personale nu vor fi folosite in scopuri comerciale.

*Premiul consta intr-o excursie la munte pentru 2 persoane  ( 2 nopti, cazare cu mic dejun), iar castigatorul va fi selectat prin tragere la sorti atunci cand numarul de participanti ajunge la 300. Castigatorul poate opta sa primeasca premiul in bani, adica 200 lei cash.

*La concurs pot participa locuitori ai orasului Medias cu varsta intre 15-35 de ani. Premiul va fi validat doar daca castigatorul se incadreaza in aceasta marja de varsta.

Pentru orice alte informatii suplimentare va stau la dispozitie prin comment sau la feri[at]feriteglas.net

 UPDATE : Din cauza faptului ca nu s-au atins cei 300 de participanti ceruti de sponsori, premiul nu s-a mai acordat. Am promovat concursul si prin Facebook Ads si tot nu s-au adunat 300. 

3 Comments
  • Anamaria Szabo 12 ani ago

    Sper ca de data asta pot participa si eu la concurs 😀

  • Barsan Denisa 12 ani ago

    Cine este castigatorul acestui concurs?

  • Feri Teglas 12 ani ago

    Din pacate nu s-au adunat 300 de participanti asa cum era intelegerea cu sponsorul si premiul nu s-a mai acordat. Ne pare rau !

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.