Thursday, May 30, 2024

Sanatate, mai importanta decat toate

By on 30 octombrie 2012 3 1891 Views

Azi am avut o experienta mai neplacuta, care m-a trezit la realitatea cu privire la ce e cu adevarat important in viata : sa fi sanatos.  Asa ca aveti grija de sanatatea voastra, faceti miscare, dati jos kilogramele alea in plus care va ingreuneaza circulatia si functionarea organismului sau puneti alea cateva care va lipsesc. Lasati sau reduceti tigarile si/sau bautura, mergeti in control la medic periodic. Poate pareti tineri si va credeti zmei dar va veni vremea cand o sa primiti o lovitura puternica acestei impresii.

Astea sunt sfaturile, poate v-am dat de gandit, asa cum am reflectat si eu azi. O noapte odihnitoare, va las in compania unui clip cu Eckhart Tolle, care poate va ajuta in combaterea stresului zilnic, care dauneaza grav sanatatii  :

3 Comments
 • Mihai Buninet 12 ani ago

  Nu degeaba e si vorba"La multi ani , cu sanatate ca-i mai buna decit toate".Eu si altii ca mine ne-am convins demult si incercam sa ii convingem si pe altii ca daca esti sanatos , restul vine de la sine.

 • Liliana 12 ani ago

  Multumesc,
  Sunt un fel de cititoare pasionata si orice recomandare este o adevarata provocare…deci…de cum am citit pe blog mi-am comandat cartea”Puterea prezentului”..abia am inceput-o dar simt nevoia sa multumesc(!!!) pentru ca sunt oameni care au citit-o inaintea mea si nu pastreaza doar pentru ei comorile descoperite.

  • Feri 12 ani ago

   Multumesc pentru comentariu. Mesaje de acest gen ma motiveaza sa scriu 🙂

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.