Thursday, February 22, 2024

Pay with blood la Untold Festival

By on 19 iulie 2015 1 1868 Views

Organizatorii de la Untold Festival impreuna cu Institutul Național de Transfuzie Sanguină (INTS) deruleaza o campanie extrem de interesanta: “Pay with blood”. Practic, in perioada 14-24 Iulie, donatorii de sange din centrele regionale si judetene de transfuzii primesc abonamente la festival. Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe www.untoldfestival.com si sa completeze formularul de donator. Mai mult, weekendul acesta a fost in Bucuresti caravana Mobila si cei care au donat au primit pe loc bilete la festival. Maine si poimaine campania se continua la Centrul De Transfuzie Sangvina din Cluj-Napoca.

“Festivalul UNTOLD are loc la Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei, un loc care a făcut România faimoasă în întreaga lume pentru legendele cu Dracula. În contextul în care România se confruntă cu o lipsă acută de sânge în unitățile medicale, o campanie care se inspiră din aceste legende pentru a atrage atenția asupra unei probleme reale este mai mult decât binevenită. Prin campania “Pay with blood”, ne dorim să creștem gradul de conștientizare a acestei nevoi și contribuim la creșterea numărului de donatori în România”, spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Pe langa beneficiul abonamentului la festival, va reamintesc ca donarea de sange are efecte benefice si asupra organismului donatorului: reducerea riscului de cancer si accident vascular, scaderea cantitatii de fier din organism, creste rezistenta organismului la socuri, imunitatea organismului creste si asa mai departe.

Pay with Blood_Untold_KV

Next Post

A inceput UNTOLD Festival la Cluj

30 iulie 2015 0
1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.