Thursday, May 30, 2024

MyDestination – Romania

By on 14 mai 2012 0 5840 Views

Reteaua globala de site-uri de promovare a turismului MyDestination.com a lansat un ghid turistic in limba engleza pentru Romania. Creată în 2006 de doi tineri antreprenori, James Street şi Neil Waller, reţeaua este utilizată de peste 8 milioane călători în fiecare an. MyDestination.com oferă o perspectivă unică asupra informaţiei locale prezentate, fiecare site fiind gestionat de o echipă de experţi de la faţa locului.

Portalul MyDestination.com/Romania ofera o multitudine de informatii destinate turistilor straini, expatriatilor si chiar turistilor romani. De la posibilitati de cazare, timp liber, cluburi de noapte si stiri de larg interes, echipa MyDestination.com prezinta aceste informatii in 7 categorii : Accommodation, Restaurants, Nightlife, Things To Do, Shopping, Wellness şi Services.

Incet incet Romania castiga teren pe segmentul serviciilor din turism la nivel international. Mai ramane doar sa ne rezolvam problemele interne referitoare la infrastructura si calitatea serviciilor.

 

“Website-ul oferă informaţii precise despre companiile locale, care au posibilitatea să-şi promoveze afacerea într-un mod cât mai atractiv, cu ajutorul instrumentelor multimedia (tur virtual, video de prezentare) şi materialelor promoţionale (bannere). Orientarea către utilizator este concretizată prin prezenţa motorului de rezervare online, oferindu-le călătorilor umbrela unui singur site în care pot explora destinaţia, dar şi rezerva concediul sau călătoria în România. Mai mult decât atât, pentru a fi mereu în pas cu avansul tehnologic, My Destination Romania oferă utilizatorilor săi o aplicaţie gratuită pentru telefonul mobil.

De asemenea, echipa My Destination Romania este mereu la dispoziţia utilizatorilor website-ului, păstrând o strânsă legătură cu aceştia şi prin intermediul reţelelor sociale Facebook şi Twitter.” precizeaza intr-un comunicat echipa MyDestination.com/Romania.

  Turism
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.