Monday, May 20, 2024

Imaginile de pe Google nu sunt Gratis

By on 30 noiembrie 2011 2 1576 Views

Multa lume are impresia ca daca dai pe google images si cauti ceva, rezultatele pe care le gasesti sunt Free  si le poti lua, poti face ce vrei cu ele. Le poti integra in proiectele tale de design, pe bloguri si site-uri web si in general ce vrei tu.

Aceeasi conceptie o au majoritatea utilizatorilor de internet din Romania despre orice content din on-line. Dar revenind la poze, multora le scapa precizarea :

Si de cele mai multe ori imaginile apartin cuiva care nu chiar le-ar da pe gratis. Google-ul preia imaginile de pe site-uri, bloguri, in functie de denumiri si cuvinte cheie. De pe toate site-urile vizibile. Asa ca nu mai preluati imagini de pe Google Images pentru ca s-ar putea sa aveti surprize neplacute.

Next Post

Nu-i inteleg pe astia cu alinturile

30 noiembrie 2011 1
2 Comments
  • Daniel Dăbăcan 12 ani ago

    e bine ca ai precizat acest luru..poate persoana sau persoanele in cauza, se simt !

    sper ca nu vrea sa fie si numit/numiti.

  • anuntaorice 12 ani ago

    ideea e ca cei care posteaza poze nebranduite pe site-ul lor sau pe blog si ele sunt preluate de diversi atunci ele sunt libere ..google e in aceeiasi situatie ..si el le foloseste cu titlu gratuit afisandu-le fara drept ..e greu sa demonstrezi ca detii drepturi asupra unei imagini daca nu faci dovada ca ai protejat-o si ti-a fost ,,luata ,,fara drept ..ca sa poti spune ca ti-a fost,,furata,,trebuie sa faci dovada proprietatii intai ..e bine de stiut …adica daca e a ta branduieste-o si atunci e mai complicat sa o iei..

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.