Wednesday, May 22, 2024

Festivalul Folk “Ziua de Maine” Alba-Iulia 2011 – inscrieri

By on 25 octombrie 2011 5 1749 Views

Mai sunt 6 zile in care va puteti inscrie la Festivalul de Folk “Ziua de Maine” din Alba Iulia. Festivalul concurs va avea loc in perioada 11-13 Noiembrie 2011 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia.

“Ziua de Maine” este mai mult decat un festival, este un proiect de o mare anvergura. Am fost anul trecut cu Anamaria si Mihai si sala fost arhiplina, atmosfera cu totul excelenta.

“Proiectul „Ziua de Mâine” încearcă să readucă muzica folk acolo unde îi este locul: printre oameni. În fiecare zi dacă se poate. Şi mai ales, pe scenă, unde se simte acasă. Proiectul „Ziua de Mâine” încearcă să cultive personalitatea artistică şi deopotrivă, să reunească suma personalităţilor într-o mare familie aceea a muzicii poeziei şi poeziei muzicii. Sălile fără spectatori sunt triste şi sumbre. Artiştii fără spectatori se pot crede nemotivaţi.

 Proiectul „Ziua de Mâine” încearcă să ducă dragostea şi profunzimea acolo unde sunt aşteptate: în sufletul oamenilor.Proiectul „Ziua de Mâine” încearcă să astupe tranşeea nedreaptă dintre scenă şi sală.”

Ne spune pe site-ul festivalului – VALI ŞERBAN, Directorul Festivalului – Concurs de Muzică Folk “Ziua de Mâine” – Alba Iulia

Festivalul va fi transmis LIVE pe internet ! Puteti vedea recitaluri din celelalte editii la www.folkalba.ro . Tot aici la sectiunea Alba Iulia -Inima de folk (cat de frumos suna) puteti afla informatii despre Alba-Iulia, Cazare, Obiective.

Voi reveni cu programul si invitatii acestei manifestari.

  Folk
5 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.